PRAVILA GLASOVANJA ZA OSEBNOST LETA 2021

IN OBVESTILO POSAMEZNIKOM SKLADNO Z ZAKONOM O VARSTVU PODATKOV (GDPR)

GLEDE ZBIRANJA OSEBNIH PODATKOV

 

1) Izbor Osebnost leta 2021 organizira družba Televizija Novo mesto d. o. o., izdajateljica medija Televizija vaš kanal.

2) V izboru za Osebnost leta 2021 so sodelovali kandidati, ki so v JV regiji s svojim delom na humanitarnem, kulturnem, športnem, ekološkem, znanstveno-raziskovalnem, gospodarskem, kulinaričnem, izobraževalnem ali katerem koli drugem področju v letu 2021 pustili pomemben odtis ne samo v JV regiji, ampak tudi širše.

3) Glasovanje za Osebnost leta 2021 poteka na spletni strani vaskanal.com. Dovoljeno je samo eno glasovanje za vsak IP naslov.

Glasovanje prek spletne glasovnice se začne v soboto, 22. januarja 2022, ob 00.01 in traja do vključno ponedeljka, 31. januarja 2022, do 23.59 ure.

4) Po zaključku glasovanja se spletne glasovnice seštejejo in naziv Osebnost leta 2021 prejme tista/-i kandidatka/-t, ki dobi največ posamičnih glasov gasovalcev.

Nominiranci prejmejo posebno priznanje, prvouvrščeni pa še unikatno skulpturo Osebnost leta 2021 v trajno last.

5) Izključno pravico do razlage teh pravil ima vodstvo izbora Osebnost leta 2021. Vsaka druga pravna pot je izključena.

***

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV

(1) Upravljalec zbirke osebnih podatkov oz. glasovanja je družba Televizija Novo mesto d. o. o., Podbevškova ulica 12, 8000 Novo mesto in kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev glasovanja in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki  ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov sprejetem pri organizatorju.

(2) Udeleženec glasovanja organizatorju kot upravljavcu zbirke osebnih podatkov dovoljuje, da do izpolnitve namena obdelave podatkov vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko posredovanih osebnih podatkov za potrebe glasovanja v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/04 in 67/07).

(3) Podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov ali na podlagi zahtevka nagrajenca, se podatki izbrišejo.

KONČNE IN PREHODNE DOLOČBE

(3) Vprašanja o zaupnosti in uporabi vaših osebnih podatkov oziroma željo po dodatnih informacijah naslovite na elektronski naslov tajnistvo@tv-nm.si

Irena Vide,
direktorica in odgovorna urednica
Televizija Novo mesto d. o. o.

Novo mesto, 20. 1. 2022

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.